Om oss

Decca Lighting ble etablert med ett mål for øye: Å gi lys ved behov.

Smarthus og energibesparelse i private hjem har lenge vært et fokus for mange.

Samtidig står gate- og veibelysning på hele natten, selv om det  hverken er folk eller trafikk i nærheten. Vårt morselskap, Decca Technology AS, ønsket å gjøre noe med. Dermed opprettet de Decca Lighting i 2016.

Decca Lighting er allerede godt etablert som selskap, og vi er leverandør av smart og funksjonell utebelysning. Via vår britiske partner, ASD Lighting, bruker vi utelukkende LED-armaturer og har et bredt spekter av armaturer til både bilveier og parker.

Våre viktigste satsingsområder er energieffektiv belysning av veier, turstier, lysløyper og parker. Vi leverer også innendørs belysning, primært for industri- og kontorbygg. Hovedkontoret vårt er lokalisert på Sotra utenfor Bergen, hvor vi har etablert et godt samarbeid med våre omegnskommuner.

Vi har bred kompetanse innenfor automasjon og lysstyring, og leverer alt fra enkle bevegelsessensorer til avansert styring som automatisk tilpasser lyset etter vær- og trafikkforhold.

Vi leverer komplette lysanlegg til offentlige og private aktører, og samarbeider gjerne med arkitekt og landskapsarkitekt om utforming av lysdesign og uttrykk. Vi tilbyr rådgivning, prosjektering og lysberegninger for små og store prosjekter.

Ved å benytte ASD Lighting som vår hovedleverandør av belysning, kan vi garantere høy kvalitet, kort leveringstid og konkurransedyktige priser. Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud.

KONTAKT  〉
© Decca Lighting
Utviklet av:
pencilphone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram